Lorem Ipsum Dolor .......

Lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum.......

10 yaşındaki erkek fil Ninio eşcinsel çıktı

ANKARA - Dailymail gazetesinin haberine göre, hayvanat bahçesi yetkilileri, 8 milyon pound harcayarak Avrupa'nın en büyük fil evini yaptıklarını, ancak buradaki fil sayısını artırma çabalarının Ninio'nun eşcinsel çıkmasıyla zora girdiğini belirtti.

Dişi fillere karşı saldırgan davranışları yüzünden son 5 yılda 3 kez hayvanat bahçesi değiştiren Ninio'nun erkek fillere karşı davranışları ise "sevgi dolu" şeklinde tanımlanıyor.

Ninio Poznan'dan gönderildiği Varşova'daki bir hayvanat bahçesinde 3 yıl yaşadıktan sonra saldırgan davranışları yüzünden Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye transfer edilmiş. Ninio, aynı tutumu burada da sürdürünce Proznan'a yeniden getirilmiş.
Saldırgan tutumu yüzünden havyanat bahçesindeki hayvanlardan ayrı bir yerde tutulan Ninio'nun bakıcıları ise ümitlerini kaybetmediklerini belirtiyor.

Poznan hayvanat bahçesi müdürü de, fillerin ancak 14 yaşında cinsel olgunluğa eriştiğini belirterek, Ninio'nun dişi ile erkek arasındaki ayrımı genç olduğundan yapamadığını öne sürüyor.

Ninio'nun bu durumunun hayvanat bahçesi açısından tek olumlu yanının, filin ziyaretçilerin akınına uğraması olduğu belirtiliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder