Lorem Ipsum Dolor .......

Lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum.......

erkek olmak


Peki erkek olmanın kuralı nedir diye soracaksınız bakın ibne o! Yazısından sonra işte size erkek olmanın altın kuralları… şimdi ibneler erkek olmuyor mu diye bir soru gelebilir o yüzden erkek adam bunu sormayı bile düşünmez!


Erkek adam kaç kadınla seviştiğini onla nasıl yattığını anlatır!

Erkek adamın kalın sesi olur ve her 3 kelimesinden biri ‘hay am… ko..ğum , si..im ha onu vsvs ‘
Dip not: sesin inceyse doğuştan ibnesindir devamlı erkek ol adam gibi konuş lafını duymaya mahkumsundur.

Erkeksen bir vurdun mu masaya soğanı patlatacaksın hatta o vuruşta soğanı moleküllerine ayıracaksın.

Erkek adamın ne kaşında demir nede kulağında küpe olur karı mısın sen? erkek adam elinde tesbih olur . tesbih forever xD

Eğer erkeksen kuma şart erkek adam tek eşli olmaz kuma alamıyorsan kerhaneye gideceksin parayı basıp kendini tatmin edip sonra dışarıda namus bekçisi olacaksın

Erkek adam futbol maçına gidip ibneleri tespit eder ve onlara söver
Örneğin : hakemler :D

Erkek adam içer şişeri fon dip yapar. Erkeklik bugüne kadar içtiğin bira şişerinin tümü kadardır! Şişe sayısı artıkça erkeklik egon o kadar büyür .

Erkek olmak karına söz geçirebilmektir sözünü geçirene kadar kafasına yumruk, kafa, tokat, teflon tava geçirmek mübahtır.

Erkeklik organı erkeğin en büyük hazinesidir o yüzden onu elinden geldiğince övmen gerekir... devamlı milletle sidik yarıştırman gerekir .. ne kadar büyükse o kadar fazla erkeksindir küçükse ibnesin!

Aklıma şu an daha gelmiyor tüm erkek kardeşlerim aslanlarım eksiklerimi tamamlayabilir .
Dip not : erkeklik birbirinin açığını yüzüne vurup dalga geçip ego tatmin edip küçük düşürme yarışıdır yarışı kaybedenlere ibne denir.

Yarış başlasın 

0 yorum:

Yorum Gönder