Lorem Ipsum Dolor .......

Lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum.......

meze sofrası deyimler sözlüğü

Güzelle bakmak sevaptır … güzele bakmak belki sevap olabilir lakin gözlerindeki kayış ve düşünçelerindeki sapış sevabı her an günaha çevirebilir.

Madem ki türksün göster ürksün… miliyetçi unsurlar taşımaktadır bu yüzden yorum yapmayı es geçiyorum :D

Yiğidin malı ortadır … yurdumun hetero erkeklerinin erkelik organlarının boyları büyüdükçe erkekliklerininde arttığını düşünürler fakat genelde organ sadece dilde büyüktür.. malı ortaya koyamaya gelince tipik söz edilir önemli olan işlevi !

Atın ölümü arpadan olusun…. Kulanıldığı yere göre değişkenlik taşıyan bi sözcüktür türk erkeğinin iflah olmaz her türlü açlığını yansıtır …

Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı … tipik meze sofrası muhabettinde kullanılan sözdür ve bu cümle kurulduktan sonra testerojen dolu kahkalar yükselir . Meze sofrasındaki herkes kendini 1 numara sanar kendileriyle olan kadınların sanşlı olduklarını düşünürler çünkü dünyada hiç bi erkeğin gösteremediği performansı gösterdiklerini düşünürler.. fakat asıl gerçek şudur bir zamanlar Hapisanede calışan bi gardiyan bi komuşumuz vardı bir gün dayanamamış rus hayat kadınlarından birine türk erkeklerinde ne buluyosunuz diye sormuş rus hayat kadını ‘’ bize gelen türk erkeklerinin hayvanlardan bi farkı yok cok pis kokuyolar ve benciller fakat rusyada veya başka ülkelerde hiçbir erkek türk erkeğinin verdiği parayı vermiyo ‘’ demiş .

0 yorum:

Yorum Gönder